Vad är Automatisera Mera?

Automatisera Mera är en SaaS plattform och tjänsteleverantör som hjälper bolag att integrera system samt effektivisera interna processer genom automatisering av repetitiva arbetsuppgifter. Vi värderar tid och välkomnar intåget av automatisering i vår alltmer digitaliserade värld. Vårt engagerade team tillverkar applikationer, bots, scripts, integrationer och skräddarsydda lösningar som hjälper arbetsplatser att frigöra resurser och tid. Som Fortnox och Visma proffs kan vi erbjuda både färdiga och kundspecifika integrationer som bidrar till effektivare arbetsprocesser.
 

En integrationsplattform, ständigt antal växande integrationer

Med en leverantör och en central integrationsplattform kan bolaget plocka på sig integrationer allt eftersom behoven uppstår. Som Fortnox andra största integrationsleverantör kan redovisningsbyråer och e-handlare hitta ett stort utbud av automatisera Mera integrationer, vilket kan frigöra kraft, tid och resurser och öppna upp för nya affärsmöjligheter när tråkiga manuella arbetsmoment kan avlastas. E-handlare, detaljhandlare, redovisningsbyråer, SaaS företag, HR-företag, idrottsförbund och serviceföretag är alla typer av klienter som har anlitat Automatisera Mera för att effektivisera interna processer och integrera mellan nya och gamla IT-system. 
 
Oavsett vilken bransch eller vilka behov ni har, så kan vi med vår gedigna erfarenhet och kodens kraft omvandla era problem till kostnadseffektiva lösningar. Många av våra klienter rapporterar t.o.m upp till 800% besparningar i form av minskade personal och konsult kostnader.
 

Kontakta FMI

MARIE-LOUISE SIGEMALM, VD
Branschorganisationen Färg, Möbler och Interiör (FMI)

info@fmibranschen.se, 070-211 70 29