Kontakta FMI

MARIE-LOUISE SIGEMALM, VD
Branschorganisationen Färg, Möbler och Interiör (FMI)

info@fmibranschen.se, 070-211 70 29

Optimalt försäkringsskydd med branschanpassade villkor till låga premier

När företaget drabbas av en skada är det viktigt att vara rätt försäkrad så att driften av verksamheten blir så lite påverkad som möjligt. Därför ska du som driver heminredningshandel välja en försäkring med branschanpassade försäkringsmoment avsedda för möbelhandel respektive färgfackhandel. Väljer du FMI:s upphandlade försäkringslösningar får du ett optimalt försäkringsskydd redan i försäkringens grundskydd utan att du behöver teckna dyra tilläggsförsäkringar. 
 
Utmärkande för medlemsförsäkringarna, som förmedlas av Söderberg & Partners, är de låga premierna, omfattande grundskydd och branschanpassade villkor. Premiekostnaden för exempelvis företagsförsäkring är i genomsnitt cirka 20 % lägre vid en jämförelse med andra försäkringsgivare med samma villkor. Försäkringarna förhandlas fram med kraftiga volymrabatter vilket ger lägre premier för dig som är medlem i FMI.
 
Begär en offert, helt förutsättningslöst, så kan du jämföra! 
 
Via vår samarbetspartner Söderberg & Partners kan du som medlem teckna följande försäkringar med medlemsrabatt:
 
• Företagsförsäkring & Fastighetsförsäkring
• Transportförsäkring, läs mer här» 
• Cyberförsäkring, läs mer här» 
• Personförsäkringar för ägare och anställda (tjänstepension, sjukförsäkring, TGL och olycksfall, TFA, sjukvårdsförsäkring)  läs mer här»