Kontakta FMI

MARIE-LOUISE SIGEMALM, VD
Branschorganisationen Färg, Möbler och Interiör (FMI)

info@fmibranschen.se, 070-211 70 29

Ta betalt online med vår checkout

Vår checkout passar dig som vill göra det så enkelt som möjligt för dina kunder att betala online med kort, Swish, faktura och kredit. Det går snabbt att komma igång och allt ryms i ett avtal, ett pris och en
installation.

Låt kunden välja hur de vill betala.

Att handla online ska kännas smidigt, inte minst i kassan. Därför har vi gjort det enkelt för dig att erbjuda dina kunder valfrihet så att de kan betala på det sätt som passar dem bäst. Vår checkout ger dig en färdig lösning, en digital kassa som stödjer de mest populära metoderna.

– Kort
– Swish
-Faktura
-Kredit

Checkouten kommer dessutom ihåg kunder som har använt den tidigare. De kan smidigt spara sina uppgifter på ett säkert sätt och behöver inte skriva in dem igen nästa gång. Det går också att skippa det steget eller i efterhand ändra eller ta bort sina sparade uppgifter.

Trygghet för dina kunder

Vi vill alla känna oss trygga när vi handlar online.
Med vår checkout kan dina kunder lita på att betalösningen görs på ett säkert sätt som skyddar deras personliga uppgifter.

Fler köp slutförs

Ju smidigare upplevelsen är för dina kunder, desto större är sannolikheten att det blir ett köp. Genom att erbjuda flera betalsätt och möjligheten att spara uppgifter tappar du inga köp på onödigt krångel.

Ett avtal, ett pris

Ett avtal och ett pris för hela paketet istället för separata avtal för de betalsätt du vill erbjuda dina kunder. Dessutom krävs bara en installation för att sätta igång

En utbetalning

Vi tar hand om betalningar oavsett hur din kund valt att betala. Vi stämmer av att betalningarna är korrekta och ger dig en samlad rapportering och utbetalning.

Koll via swedbankpay.se

Genom att logga in på swedbankpay.se kan din kund få koll på sina köp. Till exempel se hur många fakturor som finns att betala, välja hur den vill betala
och hantera sin information och sina uppgifter och mycket annat.

Kom igång med vår checkout

Vill du veta mer eller har du frågor? Hör av dig till oss på 08-411 10 80 eller
sales.swedbankpay@swedbank.se