Kostnadsfri entré för medlemmar i Färg, Möbler & Interiör!

DOMOTEX 2024 – Den världsledande mässan för mattor och golv

Kostnadsfri entré för medlemmar i Färg, Möbler & Interiör!

DOMOTEX i Hannover går den 11-14 januari 2024 och är den internationellt ledande mässan för mattor och golv. Här samlas de ledande aktörerna inom branschen varje år för att under fyra dagar möta världsmarknaden för golvbeläggningar. På DOMOTEX presenteras nya spännande designtrender och nya produkter som kommer bli vägledande för morgondagens hem och inredning. DOMOTEX är indelad efter segmenten ”Rugs” och ”Carpets”. Beslutsfattare, forskning, montering, produktion och inköp har alla en naturlig plats på DOMOTEX för att nätverka och göra affärer.

DOMOTEX huvudtema “FLOORED BY NATURE” är en uppmuntran att respektera naturen och ta vara på dess resurser. Temat omfattar trender och inspiration med naturen och hållbara lösningar i fokus. I utställningen THE GREEN COLLECTION visas innovativa hållbara produkter upp för inredningsarkitekter, designers, influencers, press och media.

Genom ett uppskattat samarbete med DOMOTEX kan vi på FMI erbjuda fri entré till våra medlemmar som gäller mässans alla dagar (värde ca 750 kr).

Registrera dig och hämta ditt kostnadsfria entrékort här

Vid frågor om DOMOTEX, kontakta mässans svenska representant på info@tradefairagency.se

Välkommen till DOMOTEX 2024! 

Call Now Button