Välkommen till Möbelmässan Göteborg den 13-14/9 2022

Den 13-14/9 2022 är det möbelmässa på Svenska Mässan i Göteborg. Här får du viktig information om hur du anmäler dig, biljetter, utställarlista och branschfest, m.m.

Utställarna storsatsar på Möbelmässan Göteborg

Möbelmässan Göteborg, som äger rum 13–14 september, möter ett enormt intresse från branschen. Över 60 utställare har hittills bokat plats. Många av dem satsar på stora montrar och visar fler produktnyheter än någonsin tidigare.

Här berättar några utställare vad de vill förmedla på mässan.

Missa inte årets branschfest!

Avrunda första mässdagen med årets branschfest där utställare och besökare äter gott och minglar till trevlig underhållning tillsammans. Registrera dig till branschfesten i samband med att du hämtar biljett till mässan!

Möbelmässan Göteborg 2022 arrangeras av Svenska Mässan på uppdrag av MIBO, Möbel och interiörföretagens branschorganisation, och samlar årligen branschfolk som jobbar inom möbler, interiör och belysning för hemmiljöer. Nästa mässa går av stapeln den 13-14 september 2022 på Svenska Mässan.

Mässan samlar ett 80-tal utställare som visar upp de senaste möbelnyheterna och trenderna inom möbel- och belysningsbranschen.

Hämta kostnadsfri biljett här

Call Now Button